Deltagerne siger

Anette Straadt er en erfaren og anerkendt foredragsholder

Læs her, hvad deltagere siger om Anettes foredrag:

“Kære Anette. Tusind tak for et skønt oplæg.  

Det var spændende og meget informativt. Og så er du en knalddygtig oplægsholder:-) “

Anna Wejdemann, psykolog,  www.psykolog-i-aarhus.com

“Det var super relevant, inspirerende og lærerigt. Og så har du – udover dit sprudlende og medrivende engagement – en herlig evne til at hive selv komplicerede ting ned i øjenhøjde, så det bliver tilgængeligt og let. Du fik den korte tid til trods leveret en masse god og relevant viden og tips. Du besidder en enorm viden og har evnen til at formidle klart og tydeligt. Man har lyst til at blive ved med at lytte til dig. Tak for en virkelig flot foredrag og en skøn oplevelse.”

Susanne Hermansen, TDC net

“Meget relevant oplæg, da jeg synes det ind i mellem er en jungle at finde ud af, hvad der er fup eller fakta, så dejligt at få dit view og viden, – som faglig kompetent- og mulighed for at stille spørgsmål. Let forståeligt og der var en energi fra dig, som gjorde at biologien blev spændende og interessant at høre om samtidig med at du ikke på nogen måde var fanatisk men derimod viste hvad ’almindelig’ mennesker er op i mod og har brug for. Jeg synes, du var utrolig behagelig og havde en skøn energi.”

Mette Hansen, TDC net

“Tak for et inspirerende oplæg. Jeg håber, at det ikke bliver det sidste oplæg med dig”

Charlotte Thorsted, TDC net

“Det var en fornøjelse at have Anette ude at holde foredrag for vore kunder. Anette skabte god kontakt til dem og  de var meget lydhøre overfor hendes gode råd.”

Bodil, Jordens Frugter.

“Jeg var med til arrangementet i går og vil give dig stor ros for dit foredrag – jeg fik rigtig meget ud af det og min svigermor der også var med, var for at sige det som det er BEGEJSTRET. Hun syntes det var utrolig givtigt og oplysende. Hun er af en lidt anden generation så alt denne nye viden har hun haft lidt svært ved at forstå og sætte sig ind i når jeg har fortalt, men der er helt sikkert trængt noget ind nu – nogle gange skal der lige en fagperson til før det bliver forstået “

Maja Rusbjerg Jensen

“Tusind tak for en rigtig spændende dag med masser af  information, som vi kan bruge i vore klinikker. Det var en dag, som blev helt fantastik og ikke mindst på grund at den måde du er på. Du spreder en god energi og er dejlig både at se og høre på og er meget medrivende.

Bente Frederiksen, FDZ

“Tusind tak for sidst og et skønt foredrag. Da jeg kom hjem mandag aften havde jeg en følelse af, det er det bedste foredrag jeg har holdt, og der er et par stykker efterhånden (Carsten Vagn Hansen, Thorbjörk Hafsteinsdottir … og mange flere) . Jeg vil i ihvertfald anbefale andre at tage til et fordrag med dig.”

Heidi Baltzer Schmidt

“Tak for din hilsen for dit arrangement i de to kursusdage vi har haft sammen. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og de har en oplevelse af at de kunne bruge noget af det du havde med i dagligdagen. Som konsulenter er vores oplevelse at du talte et sprog som deltagerne kunne forstå og du var optaget af sundhed uden at være fantastisk.”

Med venlig hilsen Lene Kirkegaard, Familieplejekonsulent/ koordinator

“Der var ærlighed over hele linjen, mixet med en god portion humor og masser af interessant og konkret viden. Det er opskriften på en meget lærerig aften. Vi tog alle hjem med nogle konkrete forslag til hvordan vi kunne styrke vores sundhed.”

Jena Krogslykke

“Er lige kommet hjem fra et utroligt interessant og lærerigt foredrag . Der var rigtig mange ting jeg kunne bruge i min hverdag både privat og som dagplejer”

Betina Dalsgaard Andersen

Tak for et kanon foredrag! Jeg har virkelig fået meget ud af det.”

Carina Juul

“Mange tak for et dejligt godt møde med nogle for os brugbare tips/råd og info, Du er bare god til at formidle dit stof.”

Gitte Byrne, FDZ Nordjylland

“Tusind tak for dit besøg og for et rigtig godt foredrag i onsdags.
Du tog eleverne med storm, og fik givet dem en masse nyttig viden om betydningen og effekten af at spise sundt.

Jens Østergaard, Forstander Nislevgård Efterskole

“Du skal vide, at også jeg fik rigtig gode anbefalinger retur – de var utroligt glade for dit foredrag. Alle gik inspirerede og klogere hjem. Dejligt! Absolut en succes.”

Elke, FOF Nordvestjylland

“Du går bare lige ind i folk med træsko på. Du er åben og lytter, alle føler sig mødt. Deltagerne får svar på det de kom for. Du er kompetent . Du har din baggrund i orden og du er up to date! . Du gør det så let, ligetil og enkelt, så ukompliceret. Man får lyst og mod til at gå i gang med livsstilsændringerne lige med det samme.

Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger på dine foredrag, at folk spørger hvornår kommer hun igen?
Tak fordi du er deler din vinden og at vi kan henvise til dig velvidende at forældrene får det allerbedste. “

Signe Rømer, Silkeborg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen