Om Anette

“Ved at bygge kroppen op indefra og give den de bedste betingelser, opnår vi et stærkt immunforsvar og en skarp hjerne, der er klar til at møde livets udfordringer”

Jeg er Anette Straadt

Jeg er er uddannet klinisk kostvejleder, sygeplejerske og sundhedsplejerske med mere end 20 års professionel erfaring i at arbejde med sundhed.

Min interesse for naturlig sundhed stammer fra de problemer, min søn havde, da han var baby. Via ændringer i kost og livsstil blev han på utrolig kort tid en hel anden dreng. Det åbnede mine øjne for, hvor meget guld der er at hente, når man kigger bagom problemerne og gøre noget ved årsagen frem for at symptombehandle. Men det viste mig samtidig, hvor meget viden jeg IKKE havde på det tidspunkt.
Det har jeg siden da gjort noget ved. Jeg har nørdet i den nyeste viden om naturlig sundhed via forskning fra hele verden.

Jeg er i dag: Foredragsholder, forfatter, naturlig sundhedsplejerske, forfatter, brevkasse- og artikelskribent, konsulent, underviser mm.

Jeg opsøger fortsat løbende den nyeste viden om børn og sundhed og holder mig opdateret på kurser og uddannelser i ind- og udland blandt andet FAB research i London.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen